Kváskový chléb a slané jemné pečivo


Naše slané jemné pečivo se vyznačuje jemnou a vláčnou chutí, kterou jim dodává vysoký obsah tuku. Kváskový chléb vyrábíme s pomocí vlastního vyzrálého kvasu, který zraje 48 hodin. Jde o ruční výrobu a po nakynutí se chleba sází do kamenné pece.

  • Číslo certifikátu

    ZÁPRAŽÍ originální produkt®
    21042

  • VÝROBCE

    Martin Lupač s.r.o.

  • Obec

    Jíloviště

  • Region

    Zápraží

  • Číslo certifikátu

    ZÁPRAŽÍ originální produkt®
    21042

  • VÝROBCE

    Martin Lupač s.r.o.

  • Obec

    Jíloviště

  • Region

    Zápraží

Slané jemné pečivo se vyznačuje jemností, vůní a vláčností. V tomto výrobku je výrazný vysoký obsah tuku. Jde o ruční výrobu, po níž následuje řízené kynutí po dobu dvanácti hodin, jímž je zvýrazněna nezaměnitelná chuť. Kváskový chléb je vyráběn naším vlastní vyzrálým kvasem, který zraje po dobu 48 hodin. V procesu zrání si množíme kyselinu mléčnou a octovou, kyselina mléčná dodává chuť a kyselina octová prodlužuje trvanlivost a zamezuje tvorbě plísní. Chléb se sází do předem vyhřáté kamenné pece, což zaručuje jeho vysoký objem a po správném pečení taktéž prodlužuje čerstvost.

Martin Lupač s.r.o.
Pražská 159
252 02 Jíloviště

Kontaktní osoba: Martin Lupač
Tel.: 257 711 626
E-mail: adamstastny@pekarna-stana.cz
Web: https://martin-lupac-s-r-o-8.webnode.cz/

To nejlepší z regionů

vám již od roku 2005 garantují regionální značky kvality,
systém certifikace, který aktuálně zastřešuje 31 značek ve 30 regionech celé České republiky