Hovězí maso z Venclova statku


Hovězí maso z Venclova statku pochází ze skotu chovaného v oblasti podhůří Orlických hor v obci Bělá u Liberka. Rodinná firma D-agro s.r.o., která statek spravuje, se hrdě hlásí k tradici a historii spojené s Venclovým statkem. 

  • Číslo certifikátu

    ORLICKÉ HORY originální produkt®
    1052

  • VÝROBCE

    D-agro s.r.o.

  • Obec

    Javornice

  • Region

    Orlické hory

  • Číslo certifikátu

    ORLICKÉ HORY originální produkt®
    1052

  • VÝROBCE

    D-agro s.r.o.

  • Obec

    Javornice

  • Region

    Orlické hory

Bezpečnost a kvalita zpracování

Při zpracování našeho hovězího masa dodržujeme všechny veterinární a hygienické normy. Porážíme skot do stáří 2,5 let na certifikovaných jatkách, kde je maso po porážce pečlivě vyšetřeno veterinárním lékařem. Po zpracování maso transportujeme na Venclův statek do Javornice, kde zraje 2-3 týdny v registrovaném provozu, což zajišťuje jeho vynikající chuť a jemnost.

Přímý prodej a zpětná vazba

Maso nabízíme vyzrálé a vakuově balené, přičemž naši zákazníci mohou snadno objednávat přes e-shop. Prodejní forma „Ze dvora“ nám umožňuje udržovat přímý kontakt s našimi zákazníky, což je pro nás nesmírně důležité. Vaše názory a zpětná vazba jsou klíčové pro zajištění nejvyšší kvality našich produktů.

Hovězí maso z Venclova statku je synonymem pro kvalitu a přírodní přístup. Zaměřujeme se na to, abychom našim zákazníkům nabídli vynikající a zdravý produkt, který si zaslouží pozornost. Přijďte ochutnat naše maso a přesvědčte se o jeho kvalitě sami!

D-agro s.r.o.
Javornice 180
517 11 Javornice

Kontaktní osoba: Kamila Chudobová
Tel.: 770 141 341
E-mail: info@d-agro.cz
Web: https://d-agro.cz/

To nejlepší z regionů

vám již od roku 2005 garantují regionální značky kvality,
systém certifikace, který aktuálně zastřešuje 31 značek ve 30 regionech celé České republiky