Bedihošťské zabíjačkové a uzené speciality


Bedihošťské zabíjačkové a uzené speciality – to jsou tlačenky, jitrnice, jelita, prejty, zapečené jitrnice ovar, škvarky, sádlo bílé a škvarkovém škvarky, polévka černá a ovarová, klobásy a kabanos, uzená masa, špek, kosti a žebra. Firma Kouřil s.r.o. je pokračovatelem firmy Řeznictví Kouřil Karel, která existovala od roku 1991. 

 

  • Číslo certifikátu

    HANÁ regionální produkt®
    11022

  • VÝROBCE

    Kouřil s.r.o.

  • Obec

    Bedihošť

  • Region

    Haná

Čím je výrobek jedinečný?

Bedihošťské zabíjačkové a uzené speciality jsou vynikající svou tradicí, kvalitou surovin a řemeslným zpracováním. Jedinečnost tohoto výrobku spočívá v několika faktorech: tradiční receptura, kvalitní suroviny, řemeslné zpracování a široká škála produktů. 

Kdo a jak ho vyrábí?

Firma Kouřil s.r.o. produkty vyrábí dle tradiční receptury, kterou přinesli zaměstnanci od svých předků a starých mistrů v učení. 

Další zajímavosti

Firma se dále zabývá také bourárnou masa, masnými výrobky a prodejem masa a masných výrobků.

Kouřil s.r.o.
Tovární 53
798 21 Bedihošť

Kontaktní osoba: Vladimír Kouřil
Tel.: +420 603 581 459
Tel.: +420 603 851 675
E-mail: reznictvikouril@seznam.cz
Web: http://www.reznictvikouril.cz/

To nejlepší z regionů

vám již od roku 2005 garantují regionální značky kvality,
systém certifikace, který aktuálně zastřešuje 31 značek ve 30 regionech celé České republiky