Bedihošťské zabíjačkové a uzené speciality
Bedihošťské zabíjačkové a uzené speciality – to jsou tlačenky, jitrnice, jelita, prejty, zapečené jitrnice ovar, škvarky, sádlo bílé a škvarkovém škvarky, polévka černá a ovarová, klobásy a kabanos, uzená masa, špek, kosti a žebra. Firma Kouřil s.r.o. je pokračovatelem firmy Řeznictví Kouřil Karel, která existovala od roku 1991.
-
Číslo certifikátu
HANÁ regionální produkt®
11022 -
VÝROBCE
Kouřil s.r.o.
-
Obec
Bedihošť
-
Region
Haná
Čím je výrobek jedinečný? Bedihošťské zabíjačkové a uzené speciality jsou vynikající svou tradicí, kvalitou surovin a řemeslným zpracováním. Jedinečnost tohoto výrobku spočívá v několika faktorech: tradiční receptura, kvalitní suroviny, řemeslné zpracování a široká škála produktů. |
Kdo a jak ho vyrábí? Firma Kouřil s.r.o. produkty vyrábí dle tradiční receptury, kterou přinesli zaměstnanci od svých předků a starých mistrů v učení. |
Další zajímavosti Firma se dále zabývá také bourárnou masa, masnými výrobky a prodejem masa a masných výrobků. |
Kouřil s.r.o.
Tovární 53
798 21 Bedihošť
Kontaktní osoba: Vladimír Kouřil
Tel.: +420 603 581 459
Tel.: +420 603 851 675
E-mail: reznictvikouril@seznam.cz
Web: http://www.reznictvikouril.cz/