Nýdecké skopové klobásy


Nýdecká skopová klobása je typický produkt pro náš region, kde se již od pradávna chovají ovce. 

  • Číslo certifikátu

    GÓROLSKO SWOBODA regionální produkt®
    8065

  • VÝROBCE

    Roman Cieślar

  • Obec

    Bystřice nad Olší

  • Region

    Górolsko Swoboda

Tímto se zrodil historický produkt, který se z pokolení na pokolení dědil s drobnými úpravami složení a poměru daných ingrediencí. Již v dětství jsem se s tímto produktem poprvé viděl, později babičky Sám jsem vždy aktivní při domácí výrobě těchto klobás a salámu. Nyní v tradici výroby pokračuji a technologicky jsem tento produkt vyladil pro vlastní výrobu. Produkt je vyráběn ze skopového masa z vlastního chovu az chovů mých spřízněných chovatelů ovcí z blízkého okolí.

Roman Cieślar
Bystřice nad Olší 257
739 95 Bystřice nad Olší

Kontaktní osoba: Roman Cieślar
Tel.: +420 603 149 028
E-mail: ciesla1@seznam.cz

To nejlepší z regionů

vám již od roku 2005 garantují regionální značky kvality,
systém certifikace, který aktuálně zastřešuje 31 značek ve 30 regionech celé České republiky