Pršut z divočáka
Recept na něco slaného, který ocenění muži i ženy! Pršut z divočáka vaří "Kluci v akci" a pršuto dodává "Pršutérie Chovaneček s.r.o.
Recept na něco slaného, který ocenění muži i ženy! Pršut z divočáka vaří "Kluci v akci" a pršuto dodává "Pršutérie Chovaneček s.r.o.
-
Region
České středohoří
Suroviny
- 120 g pršutu z divočáka Chovaneček + chléb 4 ks
- hruškové chutney
- 200 g hrušky
- 100 g cibule
- 30 g zázvoru
- 30 g česneku
- 20 g olivového oleje
- 5-10 g bílého vinného octa
- 20-40 g cukru
- dekorace, salát, sůl, pepř, olivový olej
Postup
Cibuli, česnek a zázvor nakrájejte na malé kostičky a orestujte na olivovém oleji. Přidejte oloupané, na kostičky nakrájené hrušky, a duste do měkka. Ochuťte solí, pepřem, cukrem a bílým vinným octem. Nechte vychladnout.
Chléb krátce opečte nasucho na pánvi a zakápněte olivovým olejem. Na chléb vložte nakrájený hřbet z divočáka, ozdobte hruškovým chutney, přidejte salátek a lehce osolte a opepřete.
Více na www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/1137-recepty/11075-prsut-z-divocaka-s-hruskovym-chutney a na www.prsuterie.cz