Pršut z divočáka


Recept na něco slaného, který ocenění muži i ženy! Pršut z divočáka vaří "Kluci v akci" a pršuto dodává "Pršutérie Chovaneček s.r.o.

Recept na něco slaného, který ocenění muži i ženy! Pršut z divočáka vaří "Kluci v akci" a pršuto dodává "Pršutérie Chovaneček s.r.o.

  • Region

    České středohoří

Suroviny

  • 120 g pršutu z divočáka Chovaneček + chléb 4 ks
  • hruškové chutney
  • 200 g hrušky
  • 100 g cibule
  • 30 g zázvoru
  • 30 g česneku
  • 20 g olivového oleje
  • 5-10 g bílého vinného octa
  • 20-40 g cukru
  • dekorace, salát, sůl, pepř, olivový olej

Postup

Cibuli, česnek a zázvor nakrájejte na malé kostičky a orestujte na olivovém oleji. Přidejte oloupané, na kostičky nakrájené hrušky, a duste do měkka. Ochuťte solí, pepřem, cukrem a bílým vinným octem. Nechte vychladnout.
Chléb krátce opečte nasucho na pánvi a zakápněte olivovým olejem. Na chléb vložte nakrájený hřbet z divočáka, ozdobte hruškovým chutney, přidejte salátek a lehce osolte a opepřete.

Více na www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/1137-recepty/11075-prsut-z-divocaka-s-hruskovym-chutney a na www.prsuterie.cz

To nejlepší z regionů

vám již od roku 2005 garantují regionální značky kvality,
systém certifikace, který aktuálně zastřešuje 31 značek ve 30 regionech celé České republiky