Hovězí maso a masné výrobky z Jatek Volary
Na šumavských loukách a pastvinách chová společnost ZEFA Volary masný skot, který je zárukou produkce vysoce kvalitního hovězího masa, a navázala tak na více než stoletou tradici chovu skotu a zpracování jatečních výrobků na Volarsku.
-
Číslo certifikátu
ŠUMAVA originální produkt®
4004 -
VÝROBCE
ZEFA Volary s.r.o.
-
Obec
Prachatice
-
Region
Šumava
Hovězí maso, které je hlavním produktem, ale i surovinou pro výrobu volarské uzeniny, pochází z masných plemen chovaných tradičním pastevním způsobem. Louky a pastviny nebyly více než 10 let chemicky ošetřovány ani hnojeny průmyslovými hnojivy. Hovězí maso vyniká chutností, křehkostí a šťavnatostí. Část produkce hovězího masa je již nyní uznaná a certifikovaná jako BIO maso.
Masné výrobky, mezi které patří Volarský salám speciál, Volarské jemné párky a Volarská sekaná jsou vyráběny tradičním způsobem s vysokým podílem ruční práce a splňují náročné požadavky zákazníků na kvalitu a chutnost. Vyznačují se rovněž vysokým podílem hovězího masa a neobsahují komponenty z obilovin. Splňují tak požadavky na bezlepkovou dietu.
ZEFA Volary s.r.o.
Ing. František Šimek CSc
Pivovarská 197
38301 Prachatice
Kontaktní osoba: Ing. Ludmila Bušková
Tel.: +420 727 981 244
Tel.: +420 602 184 501
E-mail: z.kunes@zzvpt.cz
Web: https://zefavolary.cz/