Hovězí maso a masné výrobky z Jatek Volary


Na šumavských loukách a pastvinách chová společnost ZEFA Volary masný skot, který je zárukou produkce vysoce kvalitního hovězího masa, a navázala tak na více než stoletou tradici chovu skotu a zpracování jatečních výrobků na Volarsku.

  • Číslo certifikátu

    ŠUMAVA originální produkt®
    4004

  • VÝROBCE

    ZEFA Volary s.r.o.

  • Obec

    Prachatice

  • Region

    Šumava

Hovězí maso, které je hlavním produktem, ale i surovinou pro výrobu volarské uzeniny, pochází z masných plemen chovaných tradičním pastevním způsobem. Louky a pastviny nebyly více než 10 let chemicky ošetřovány ani hnojeny průmyslovými hnojivy. Hovězí maso vyniká chutností, křehkostí a šťavnatostí. Část produkce hovězího masa je již nyní uznaná a certifikovaná jako BIO maso.
Masné výrobky, mezi které patří Volarský salám speciál, Volarské jemné párky a Volarská sekaná jsou vyráběny tradičním způsobem s vysokým podílem ruční práce  a splňují náročné požadavky zákazníků na kvalitu a chutnost. Vyznačují se rovněž vysokým podílem hovězího masa a neobsahují komponenty z obilovin. Splňují tak požadavky na bezlepkovou dietu.

 

Letáček Hovězí maso a masné výrobky z Jatek Volary

ZEFA Volary s.r.o.
Ing. František Šimek CSc
Pivovarská 197
38301 Prachatice

Kontaktní osoba: Ing. Ludmila Bušková
Tel.: +420 727 981 244
Tel.: +420 602 184 501
E-mail: z.kunes@zzvpt.cz
Web: https://zefavolary.cz/

To nejlepší z regionů

vám již od roku 2005 garantují regionální značky kvality,
systém certifikace, který aktuálně zastřešuje 31 značek ve 30 regionech celé České republiky