Hovězí a telecí maso z podhůří Šumavy BIO & GRASS FED


Maso staříme metodou suchého zrání po dobu minimálně 21 dní. Své mramorování získává maso celoročním pohybem skotu plemen Salers, Limousine a Aberdeen Angus po šumavských pastvinách.

  • Číslo certifikátu

    ŠUMAVA originální produkt®
    4145

  • VÝROBCE

    Eco-farm s.r.o.

  • Obec

    Český Krumlov

  • Region

    Šumava

  • Číslo certifikátu

    ŠUMAVA originální produkt®
    4145

  • VÝROBCE

    Eco-farm s.r.o.

  • Obec

    Český Krumlov

  • Region

    Šumava

Hospodaříme na 400 ha trvalých travních porostů v okolí Lipenské přehrady. Zvířata nezavíráme do stájí, ale paseme je celoročně po rozsáhlých loukách plných divokých bylin. Ochutnejte BIO hovězí a telecí maso, které je pro svou křehkost s typickým mramorováním oceňováno českými šéfkuchaři. Unikátní vlastnosti masa podporujeme stařením, metodou suchého zrání, po dobu minimálně 21 dní s následným dozráním ve vakuovém balení. K masu vám rádi přidáme kosti i vnitřnosti. Jednodruhové balíčky připravujeme o hmotnosti 0,6 – 1,5 kg, steakové kousky 0,5 – 1,0 kg.

 

Letáček Hovězí a telecí maso z podhůří Šumavy BIO & GRASS FED

Eco-farm s.r.o.
Kaplická 300
38101 Český Krumlov

Kontaktní osoba: Martina Mikešová
Tel.: +420 380 735 022
Tel.: +420 606 797 979
E-mail: maso@eco-farm.cz
Web: https://www.eco-farm.cz/

To nejlepší z regionů

vám již od roku 2005 garantují regionální značky kvality,
systém certifikace, který aktuálně zastřešuje 31 značek ve 30 regionech celé České republiky