Šťáva z kysaného zelí bílá a červená


Štáva z bílého kysaného zelí má mléčnou až nažloutlou, žlutozelenou barvu, červená šťáva vínově červenou až fialovou. Vůně a chuť je typická po bílém a červeném kysaném zelí. 

  • Číslo certifikátu

    PODKRKONOŠÍ regionální produkt
    10049

  • VÝROBCE

    ZD Podchlumí Dobrá Voda

  • Obec

    Dobrá Voda

  • Region

    Podkrkonoší

Čím je výrobek jedinečný

Bez konzervantů.

Je bohatým zdrojem výživy. Má blahodárné působení na střevní mikroflóru. Detoxikuje

Kdo a jak ho vyrábí

Šťáva z kysaného zelí se vytvoří po naležení krouhaného zelí se solí, kde probíhá mléčné kvašení.

ZD Podchlumí Dobrá Voda
Dobrá Voda 210
507 73 Dobrá Voda

Kontaktní osoba: Ing. Luboš Horník
Tel.: 775 554 153
Tel.: 493 699 809
E-mail: zelarna@dobrovodskezeli.cz
Web: www.dobrovodskezeli.cz

To nejlepší z regionů

vám již od roku 2005 garantují regionální značky kvality,
systém certifikace, který aktuálně zastřešuje 31 značek ve 30 regionech celé České republiky