Šťáva z kysaného zelí bílá a červená
Štáva z bílého kysaného zelí má mléčnou až nažloutlou, žlutozelenou barvu, červená šťáva vínově červenou až fialovou. Vůně a chuť je typická po bílém a červeném kysaném zelí.
-
Číslo certifikátu
PODKRKONOŠÍ regionální produkt
10049 -
VÝROBCE
ZD Podchlumí Dobrá Voda
-
Obec
Dobrá Voda
-
Region
Podkrkonoší
Čím je výrobek jedinečný Bez konzervantů. Je bohatým zdrojem výživy. Má blahodárné působení na střevní mikroflóru. Detoxikuje |
Kdo a jak ho vyrábí Šťáva z kysaného zelí se vytvoří po naležení krouhaného zelí se solí, kde probíhá mléčné kvašení. |
ZD Podchlumí Dobrá Voda
Dobrá Voda 210
507 73 Dobrá Voda
Kontaktní osoba: Ing. Luboš Horník
Tel.: 775 554 153
Tel.: 493 699 809
E-mail: zelarna@dobrovodskezeli.cz
Web: www.dobrovodskezeli.cz