Medovina


Medovina ze Včelařství Haburovi ze Závady je připravena z nejlepších medů, pitné vody ze Závadského vrtu, s přidáním propolisu a unikátních Dolských kvasinek. Jaroslav Habura navazuje na dlouholetou včelařskou tradici, už v mládí nakukoval pod ruce zkušeným včelařům v rodině a výsledek na sebe nenechal dlouho čekat.

  • Číslo certifikátu

    OPAVSKÉ SLEZSKO regionální produkt®
    22080

  • VÝROBCE

    Jaroslav Habura

  • Obec

    Závada

  • Region

    Opavské Slezsko

  • Číslo certifikátu

    OPAVSKÉ SLEZSKO regionální produkt®
    22080

  • VÝROBCE

    Jaroslav Habura

  • Obec

    Závada

  • Region

    Opavské Slezsko

V roce 1991 začal Jaroslav Habura včelařit a v roce 2015 byl oceněn za nejlepší Med roku Moravskoslezského kraje. Od stáčení medu byl jen krůček k dalšímu zpracování. A protože medovina se přímo nabízela, navíc je to tradiční nápoj našich předků, začal experimentovat s její výrobou. Ruční výroba medoviny je fyzicky i časově náročná, kvasí 2 měsíce a zraje minimálně jeden rok, proto se její výrobě věnuje jen málo včelařů. Haburovic medový stánek můžete navštívit na jarmarcích a trzích na Opavsku. Po telefonické domluvě můžete navštívit jejich medový sklípek v Závadě, ochutnat a zakoupit originální 100% přírodní medovinu – MEDUcínku a také ostatní včelařské výrobky z propolisu, vosku a medu. 

Jaroslav Habura
Závada 118
747 19 Závada

Kontaktní osoba: Jaroslav Habura
Tel.: +420 737 267 438
E-mail: ja.habura@seznam.cz
Web: https://vcelarstvihaburovi.webnode.cz/

To nejlepší z regionů

vám již od roku 2005 garantují regionální značky kvality,
systém certifikace, který aktuálně zastřešuje 31 značek ve 30 regionech celé České republiky