Utopenci z Hustopeč


Příběh společnosti Váhala se začal psát v roce 1927, kdy její zakladatel Robert Váhala poprvé přičichl k řeznickému řemeslu. "Když náš dědeček Robert Váhala zakládal svou živnost, chtěl, aby si jeho zákazníci pochutnali. Zakládal si na vybraných surovinách a poctivém řeznickém řemeslu."

  • Číslo certifikátu

    MORAVSKÁ BRÁNA regionální produkt®
    18027

  • VÝROBCE

    VÁHALA a spol. s r.o. výroba a prodej masných a lahůdkářských výrobků

  • Obec

    Hustopeče nad Bečvou

  • Region

    Moravská brána

Utopenci jsou kombinací kvalitních špekáčků, cibule, kapie, nového koření a bobkového listu, to vše zalité kořeněným, lehce pikantním nálevem, který dodá lehce pikantní tón. Oloupané špekáčky jsou vyrobeny z kombinace vepřového a hovězího masa s malými kousky špeku. Utopenci jsou bez lepku, vhodné tedy pro celiaky. Minimální trvanlivost je 90 dní. Ve velké míře je surovina nakupovaná od regionálních dodavatelů – severní, střední i jižní Morava.

VÁHALA a spol. s r.o. výroba a prodej masných a lahůdkářských výrobků
Pod Humny 308
75366 Hustopeče nad Bečvou

Kontaktní osoba: Ing. Ladislav Denk
Tel.: 581698128
E-mail: vendula.heckelova@vahala.cz
Web: www.vahala.cz

To nejlepší z regionů

vám již od roku 2005 garantují regionální značky kvality,
systém certifikace, který aktuálně zastřešuje 31 značek ve 30 regionech celé České republiky