Hovězí z farmy
Nabízíme maso z domácího chovu. Na farmě jsme vybudovali bourárnu a chladírnu masa, kterou využíváme ke zrání hovězího masa - po porážce zde maso cca 12 dní zraje ve čtvrtích (tzv. suché zrání), poté jej rozporcujeme a dál zraje ve vakuu (tzv. mokré zrání) do té doby, než se dostane k zákazníkovi. Zrání masa je velice důležitý proces, při němž získává maso křehkost, šťavnatost a vyjímečné aroma.
-
Číslo certifikátu
KRAJ BLANICKÝCH RYTÍŘŮ regionální produkt®
16036 -
VÝROBCE
Hovězí z farmy od Palečků
-
Obec
Krusičany
-
Region
Kraj blanických rytířů
-
Číslo certifikátu
KRAJ BLANICKÝCH RYTÍŘŮ regionální produkt®
16036 -
VÝROBCE
Hovězí z farmy od Palečků
-
Obec
Krusičany
-
Region
Kraj blanických rytířů
Hovězí z farmy od Palečků
Krusičany 16
257 41 Týnec nad Sázavou
Kontaktní osoba: MVDr. Luděk Paleček
Tel.: 602 643 649
E-mail: info@hovezizfarmy.cz
Web: https://hovezizfarmy.cz/