Hovězí z farmy


Nabízíme maso z domácího chovu. Na farmě jsme vybudovali bourárnu a chladírnu masa, kterou využíváme ke zrání hovězího masa - po porážce zde maso cca 12 dní zraje ve čtvrtích (tzv. suché zrání), poté jej rozporcujeme a dál zraje ve vakuu (tzv. mokré zrání) do té doby, než se dostane k zákazníkovi. Zrání masa je velice důležitý proces, při němž získává maso křehkost, šťavnatost a vyjímečné aroma.

  • Číslo certifikátu

    KRAJ BLANICKÝCH RYTÍŘŮ regionální produkt®
    16036

  • VÝROBCE

    Hovězí z farmy od Palečků

  • Obec

    Krusičany

  • Region

    Kraj blanických rytířů

  • Číslo certifikátu

    KRAJ BLANICKÝCH RYTÍŘŮ regionální produkt®
    16036

  • VÝROBCE

    Hovězí z farmy od Palečků

  • Obec

    Krusičany

  • Region

    Kraj blanických rytířů

Hovězí z farmy od Palečků
Krusičany 16
257 41 Týnec nad Sázavou

Kontaktní osoba: MVDr. Luděk Paleček
Tel.: 602 643 649
E-mail: info@hovezizfarmy.cz
Web: https://hovezizfarmy.cz/

To nejlepší z regionů

vám již od roku 2005 garantují regionální značky kvality,
systém certifikace, který aktuálně zastřešuje 31 značek ve 30 regionech celé České republiky