Drahoušovy klobásky


Při výrobě Drahoušových klobásek je dbáno na výběr kvalitních vstupních surovin - masa pocházejícího z chovů v oblasti Jeseníků, dodávané místními řezníky.
Klobásky se jsou vyrobené z vepřového a hovězího masa. Koření a uzení na bukovém dřevu dodává klobáskám typickou vůni a vzhled. Výrobek neobsahuje žádné alergeny.

  • Číslo certifikátu

    JESENÍKY originální produkt®
    13139

  • VÝROBCE

    Lucie Dobešová

  • Obec

    Postřelmov

  • Region

    Jeseníky

  • Číslo certifikátu

    JESENÍKY originální produkt®
    13139

  • VÝROBCE

    Lucie Dobešová

  • Obec

    Postřelmov

  • Region

    Jeseníky

Firma Lucie Dobešové se věnuje gastronomii již od roku 2010. Nové trendy v tomto oboru a rostoucí obliba místních specialit přiměly manžele Dobešovi k výrobě vlastního produktu. Výroba klobásek začala postupně, inspirací byl starý rodinný recept.

Lucie Dobešová
Osvobození 142
789 69 Postřelmov

Kontaktní osoba: Lucie Dobešová
Tel.: 739 690 302
E-mail: restauracepohoda@email.cz
Web: https://www.drahousovaudirna.cz

To nejlepší z regionů

vám již od roku 2005 garantují regionální značky kvality,
systém certifikace, který aktuálně zastřešuje 31 značek ve 30 regionech celé České republiky