Zajíčkova klobása / Zajíčkova tlačenka


Klasická domácí klobása z uzenářské dílny Zajíčků je vyrobena podle rodinné receptury tradičním způsobem. Obsahuje 95 % vepřového a hovězího masa a je bezlepková. Uzení na bukovém dřevě přináší tomuto výrobku dávné typické aroma. Je výborná za studena, oblíbená je i na grilu. Výtečná je i Zajíčková tlačenka, kterou uzenářství vyrábí ze tří druhů masa a koření.

  • Číslo certifikátu

    HANÁ regionální produkt®
    11078

  • VÝROBCE

    Uzeniny Zajíček s.r.o.

  • Obec

    Prostějov - Vrahovice

  • Region

    Haná

Díky kombinaci tradičních postupů, kvalitních surovin, uzení na bukovém dřevě a všestrannému použití jsou výrobky z uzenářské dílny Zajíčků skutečně jedinečné a oblíbené mezi zákazníky, kteří ocení autentickou chuť a vynikající kvalitu domácích masných výrobků.

Klasické domácí klobásy z uzenářské dílny Zajíčků jsou vyráběny podle rodinné receptury tradičním způsobem, což zaručuje autentickou chuť a kvalitu. Obsahují 95 % vepřového a hovězího masa a jsou bezlepkové, což je výhodou pro zákazníky s dietními omezeními. Uzení na bukovém dřevě přináší těmto výrobkům dávné typické aroma.
Zajíčkové tlačenky jsou vyráběny ze tří druhů masa a koření, což dodává těmto produktům bohatou chuťovou paletu a jedinečný charakter.
Všechny tyto výrobky jsou vyráběny s důrazem na kvalitu surovin a tradiční řemeslné postupy, což zajišťuje jejich vynikající chuť.

Uzeniny Zajíček s.r.o.
Vrahovická 517/168
798 11 Prostějov

Kontaktní osoba: Lenka Vacková
Tel.: +420 777 181 108
E-mail: info@uzeninyzajicek.cz
Web: https://www.uzeninyzajicek.cz/

To nejlepší z regionů

vám již od roku 2005 garantují regionální značky kvality,
systém certifikace, který aktuálně zastřešuje 31 značek ve 30 regionech celé České republiky