Troubelické maso z vlastních chovů


Troubelická společnost TAGROS se věnuje chovu prasat a skotu, disponuje vlastní porážkou, bourárnou masa, výrobnou masných výrobků a podnikovou prodejnou. Pokud prý jednou ochutnáte zdejší tlačenku, už nikdy nebudete chtít tu od velkovýrobců. Totéž platí o jitrnicích, kterým rovněž nechybí kvalitní suroviny a osvědčené technologické postupy zaručující vynikající chuťové vlastnosti. V nabídce nechybí ani výtečná paštika či luncheon lidově zvaný lančmít.

  • Číslo certifikátu

    HANÁ regionální produkt®
    11085

  • VÝROBCE

    TAGROS, a.s.

  • Obec

    Troubelice

  • Region

    Haná

  • Číslo certifikátu

    HANÁ regionální produkt®
    11085

  • VÝROBCE

    TAGROS, a.s.

  • Obec

    Troubelice

  • Region

    Haná

Společnost TAGROS se věnuje chovu prasat a skotu a nabízí kompletní výrobní proces od chovu zvířat po prodej masných výrobků. Jejich jedinečnost spočívá v kontrole kvality surovin a technologických postupů, udržitelném přístupu k výrobě s využitím vlastních krmných plodin a péči o zdraví zvířat. Díky tomu nabízejí výrobky s vynikající chutí a zaručenou kvalitou.

Při produkci masa vychází z uzavřeného obratu stáda s využitím krmných plodin z vlastní produkce. Díky této skutečnosti, a spolu s důkazem pro vyníkající zdravotní stav zvířat po celou dobu výkrmu, společnost produkuje zvířata, a tedy i výsekové maso, nejvyšších jakostních parametrů.

TAGROS, a.s.
Troubelice 24
783 83 Troubelice

Kontaktní osoba: Ing. Bohuslav Nevěřil
Tel.: +420 585 032 077
Tel.: +420 724 028 354
E-mail: tagros@tagros.cz
Web: http://www.tagros.cz

To nejlepší z regionů

vám již od roku 2005 garantují regionální značky kvality,
systém certifikace, který aktuálně zastřešuje 31 značek ve 30 regionech celé České republiky