Hovězí maso


Farma Martina Ležáka v Pacetlukách se zaměřuje na chov masného skotu Podhostýnský Angus. Funguje v režimu ekologického zemědělství, produkty mají certifikát bio. Značku Haná získala pro výsekové hovězí maso a hovězí droby. Aberdeen-anguský skot je jedním z nejčastěji chovaných masných plemen u nás i ve světě. Partie masa jsou ve váhových kategoriích 0,7 – 1,3 kg.

  • Číslo certifikátu

    HANÁ regionální produkt®
    11132

  • VÝROBCE

    Ing. Martin Ležák

  • Obec

    Kostelec u Holešova

  • Region

    Haná

  • Číslo certifikátu

    HANÁ regionální produkt®
    11132

  • VÝROBCE

    Ing. Martin Ležák

  • Obec

    Kostelec u Holešova

  • Region

    Haná

Čím je výrobek jedinečný?

Jedinečnost výrobku spočívá v mnoha faktorech: jedná se o ekologické zemědělství s bio certifikátem, zaměřují se na plemeno Podhostýnský Angus, značka Haná či certifikát bio jsou zárukou vysoké kvality a tradičních výrobních postupů. 

Kdo a jak ho vyrábí?

 Výrobky jsou vyráběny firmou Martina Ležáka, který provozuje farmu v Pacetlukách. Společnost se specializuje na chov masného skotu plemene Podhostýnský Angus a vede své podnikání v režimu ekologického zemědělství, což zahrnuje dodržování přísných standardů pro ochranu životního prostředí a kvalitu produktů.

Ing. Martin Ležák
Kostelec u Holešova 300
768 43 Kostelec u Holešova

Kontaktní osoba: Ing. Martin Ležák
Tel.: +420 776 068 315
Tel.: +420 732 670 729
E-mail: martin.lezak@seznam.cz
Web: http://www.farmalezak.cz

To nejlepší z regionů

vám již od roku 2005 garantují regionální značky kvality,
systém certifikace, který aktuálně zastřešuje 31 značek ve 30 regionech celé České republiky