Hovězí maso
Farma Martina Ležáka v Pacetlukách se zaměřuje na chov masného skotu Podhostýnský Angus. Funguje v režimu ekologického zemědělství, produkty mají certifikát bio. Značku Haná získala pro výsekové hovězí maso a hovězí droby. Aberdeen-anguský skot je jedním z nejčastěji chovaných masných plemen u nás i ve světě. Partie masa jsou ve váhových kategoriích 0,7 – 1,3 kg.
-
Číslo certifikátu
HANÁ regionální produkt®
11132 -
VÝROBCE
Ing. Martin Ležák
-
Obec
Kostelec u Holešova
-
Region
Haná
-
Číslo certifikátu
HANÁ regionální produkt®
11132 -
VÝROBCE
Ing. Martin Ležák
-
Obec
Kostelec u Holešova
-
Region
Haná
Čím je výrobek jedinečný? Jedinečnost výrobku spočívá v mnoha faktorech: jedná se o ekologické zemědělství s bio certifikátem, zaměřují se na plemeno Podhostýnský Angus, značka Haná či certifikát bio jsou zárukou vysoké kvality a tradičních výrobních postupů. |
Kdo a jak ho vyrábí? Výrobky jsou vyráběny firmou Martina Ležáka, který provozuje farmu v Pacetlukách. Společnost se specializuje na chov masného skotu plemene Podhostýnský Angus a vede své podnikání v režimu ekologického zemědělství, což zahrnuje dodržování přísných standardů pro ochranu životního prostředí a kvalitu produktů. |
Ing. Martin Ležák
Kostelec u Holešova 300
768 43 Kostelec u Holešova
Kontaktní osoba: Ing. Martin Ležák
Tel.: +420 776 068 315
Tel.: +420 732 670 729
E-mail: martin.lezak@seznam.cz
Web: http://www.farmalezak.cz