Čokolády a kakaové produkty


Čokoláda z Troubelic je ručně vyrobená a každá je svým způsobem originál. Všechny použité kakaové produkty a panela pochází z Ekvádoru, rovníkové země Jižní Ameriky. Ekvádorské kakaové boby patří k nejkvalitnějším a nejznámějším na světě pro své výjimečné aroma a chuť. První dovoz kakaových produktů z Ekvádoru byl uskutečněn již v roce 2010. V každé tabulce čokolády z Troubelic můžete ochutnat něco z této vzdálené, rozmanité a exotické země. V nabídce najdete mléčné, hořké a bílé čokolády.

  • Číslo certifikátu

    HANÁ regionální produkt®
    11070

  • VÝROBCE

    František Bačík

  • Obec

    Troubelice

  • Region

    Haná

Čím je výrobek jedinečný?

Všechny použité kakaové produkty a panela pochází z Ekvádoru. Dodavatelé si čokoládovna pečlivě vybírá, dohlíží na sklizeň, nákup surovin, nákladku zboží v Ekvádoru a vykládku v České republice. 

Kdo a jak ho vyrábí?

K výrobě čokolády používájí kakaové boby, kakaovou hmotu, kakaové máslo a panelu. Do mléčných a bílých čokolád přidávájí sušené mléko. Výrobky z Troubelic neobsahují látky určené k aromatizaci, lecitin ani rostlinné tuky (vyjma kakaového másla). Čokolády jsou slazeny panelou, ztuhlou šťávou z cukrové třtiny, která je zdravou variantou slazení.

Další zajímavosti

V nabídce je celá řadu čokoládových a kakaových produktů. Čokoládovna rovněž vyrábí čokoládu na zakázku s konkrétním motivem. 

František Bačík
Troubelice 10
783 83 Troubelice

Kontaktní osoba: František Bačík
Tel.: +420 733 368 257
Tel.: +420 725 898 422
E-mail: info@cokoladovnatroubelice.cz
Web: http://www.cokoladovnatroubelice.cz/

To nejlepší z regionů

vám již od roku 2005 garantují regionální značky kvality,
systém certifikace, který aktuálně zastřešuje 31 značek ve 30 regionech celé České republiky